FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnový masívny stojan na víno Rosario na štyri fľaše z dreva suar v svetlej hnedej farbe 70 cm

EM32332

Stojan na víno Rosario vás očarí svojím moderným dizajnom inšpirovaným prírodou a jedinečnou krásou dreva suar. Poskytne vám odkladací priestor na štyri fľaše a zároveň bude aj štýlovou dekoráciou so zaujímavým vizuálom.

Tvar stojana pôsobí naturálnym dojmom, pripomínajúcim elegantnú zvlnenú rastlinnú siluetu. Výrazné krivky sú dynamické a v tendencii prírodných materiálov sa nesie aj naturálna svetlá hnedá farba s výraznou kresbou letokruhov.

Stojan na víno je vyrobený z exotického dreva suar, ktoré je v nábytkárstve populárne vďaka svojmu výnimočnému vzhľadu, no tiež aj vďaka svojej tvrdosti, ktorá zaručuje vysokú odolnosť nábytku. Ručné opracovanie dreva v kombinácii s naturálnym charakterom materiálu robí z každého kusa jedinečný originál.

Stojan je skvelým doplnkom do moderne zariadenej jedálne či obývačky, kde vynikne jeho originálna silueta. Hodí sa k jedálenskému stolu alebo príborníku z masívneho dreva. Prírodný charakter dreva ešte zdôrazní kombinácia so živou zelenou rastlinou.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

99,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Vinotéky

►Dizajnové a luxusné vinotéky ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Nábytok z masívu ►Bez nožičiek ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Atypický