Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderná dizajnová porcelánová nádoba s vekom China s maľovaným motívom ženy a kvetov v modrej farbe 32 cm

EM32779

Nádoba s vekom China prinesie do vašej domácnosti eleganciu čínskeho porcelánu v modernom prevedení. Modrú paletu dopĺňajú biele a zemité oranžové odtiene. Vďaka svojej farebnosti bude táto dekorácia neprehliadnuteľným prvkom vo vašej obývačke či jedálni.

Nádoba je vyrobená z čínskeho porcelánu. Jej tvar je inšpirovaný oválnymi orientálnymi vázami a urnami. Dopĺňa ju praktické okrúhle veko a môžete ju tak používať ako malý uzatvárateľný úložný priestor, alebo otvorenú, ako vázu. Porcelán je synonymom elegancie a luxusu. Bol vynájdený už v siedmom storočí v Číne. V 16. storočí sa začal importovať do Európy a jeho distingvované zdobenie v odtieňoch kobaltovej modrej sa stalo symbolom luxusu.

Nádoba China využíva vo svojom dizajne túto ikonickú farebnú paletu, doplnenú o zemité odtiene oranžovej a žltej. Jej zdobenie zachytáva tvár ženy s tradičným čínskym mejkapom a doplnkami. Štýl obrazu je moderný, so zjednodušenými avantgardnými líniami, tieňovaním a hyperbolizovanými črtami. Voľný priestor vypĺňajú pôvabné kvetinové vzory, odkazujúce na harmóniu a naturálny charakter pôvodného čínskeho dekoratívneho umenia.

Nádoba China je skvelým doplnkom do moderne zariadených priestorov, kde prinesie dotyk orientu. Jedinečná fúzia avantgardných a tradičných prvkov z nej robí neprehliadnuteľnú interiérovú dekoráciu, ktorá očarí vašich hostí.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

39,95 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Vázy a fľaše

►Rôzne luxusné dekorácie a doplnky ►Luxusné a dizajnové vázy a fľaše ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Luxusný orientálny nábytok ►Okrúhly ►Uzavrený ►Modrá ►So vzorom (viacfarebná) ►Porcelán