Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Orientálna vintage okrúhla váza Suyun s vybíjaným zdobením v zlatej farbe s tmavou čiernosivou patinou 36 cm

EM32470

Váza Suyun vás upúta svojou kontrastnou estetikou. Spája v sebe žiarivé, luxusne pôsobiace zlaté prvky s originálnou patinou, ktorá prináša do dizajnu vintage nádych. 

Váza má úzke hrdlo, ktoré sa smerom nadol v elegantnej krivke zužuje a napája na mohutné valcovité telo. Silueta čerpá inšpiráciu z tradičných orientálnych nádob a luxusný charakter tohto štýlu podčiarkuje aj žiarivá zlatá farba. Váza je vyrobená z kovovej zliatiny a na vrchnej zlatej časti ju zdobí vybíjaný bodový vzor. Tento dekor vzniká za pomoci kladiva so štruktúrovanou hlavicou. Ide o ručnú prácu, takže každý kus je jedinečný originál.

Spodná polovica vázy má tmavú, čiernosivú farbu. Ide o patinu vytvorenú na kovovom povrchu pomocou zložitej chemickej reakcie, čo zaručuje unikátny organický charakter vzoru. Do dizajnu prináša jedinečný vintage prvok.

Váza skvele doplní priestory zariadené v orientálnom štýle. Môžete ju tiež doplniť ďalšími dekoráciami v zlatom metalickom prevedení, čím dosiahnete luxusný glamour vzhľad. Patina z nej tiež robí ideálny doplnok do jedálne či obývačky s vintage detailmi.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

63,65 € s DPH

Znížená cena!

69,95 €

Podobný tovar v kategórií Vázy a fľaše

►Luxusné a dizajnové vázy a fľaše ►Vintage nábytok ►Luxusný orientálny nábytok ►Okrúhly ►Kov - Chróm ►Čierna ►Zlatá ►Sivá ►Nábytok v Glamour štýle