FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnová orientálna sada dvoch zlatých váz Konstantino okrúhleho plochého tvaru s kovaným zdobením 44 cm

EM32243

Sada váz Konstantino vás na prvý pohľad uchváti svojou výraznou žiarovou zlatou farbou a originálnym zdobením. Každý kus je ručne opracovaný s veľkou pozornosťou k detailom. Vašu domácnosť tak bude zdobiť jedinečná a originálna dekorácia.

Vázy majú okrúhly plochý tvar, s otvorom v poloblúkovom tvare. Bodový vzor začína v strede kruhovej strany, odkiaľ lúčovito plynie až na bočné steny. Vázy sú zdobené kovaním a každá časť dizajnu je vytvorená pomocou špeciálneho kladiva s textúrovanou hlavicou.

Sadu tvorí váza s výškou 40 cm a rozmermi 44x14 cm a váza s výškou 30 cm a rozmermi 32x11 cm. Sú vyrobené z kovovej zliatiny so zlatou povrchovou úpravou, ktorá im dodáva luxusný vzhľad. V kombinácii s výraznými kvetinami, napríklad orchideami, tak môžete vytvoriť honosnú dekoráciu, ako stvorenú do miestností v art deco či glamour štýle.

Kruhový motív zdobenia je inšpirovaný estetikou orientu a pripomína mandaly či zdobené stropy mešitových kupol. Teplá zlatá farba sa tiež skvele hodí do priestorov zariadených v etno štýle, kde môžete pridať textílie a ďalšie dekorácie s podobným vzorom. Sada váz vynikne aj v jedálni či obývačke s orientálnym nábytkom.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

117,39 € s DPH

Znížená cena!

129,00 €

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Vázy a fľaše

►Luxusné a dizajnové vázy a fľaše ►Art-deco nábytok ►Dizajnový nábytok ►Luxusný orientálny nábytok ►Okrúhly ►Kov ►Zlatá ►Etno nábytok ►Nábytok v Glamour štýle