FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnová orientálna sada plochých okrúhlych váza Konstantino s kovaným zdobením v striebornej farbe 44 cm

EM32242

Sada strieborných váz Konstantino dodá každému priestoru štýlový a elegantný dekoračný prvok. Očarí vás modernou siluetou a zdobením inšpirovaným orientálnym dizajnom.

Sadu tvoria dve vázy, vyššia s výškou 40 cm a rozmermi 44x14 cm a nižšia s výškou 30 cm a rozmermi 32x11 cm. Na prvý pohľad vás zaujme pôvabný, plochý kruhový tvar, s poloblúkovým výrezom na vrchu. Sú vyrobené z kovovej zliatiny v striebornej farbe.

S tvarom váz skvele korešponduje ich zdobenie, ktoré je reliéfneho charakteru. Ide o ručnú prácu, čo zaručuje originalitu každého kusu a veľkú pozornosť k detailom pri výrobe. Každý bod je vybíjaný pomocou špeciálneho kladiva s textúrovanou hlavicou. Vzor začína v strede okrúhlej steny vázy a v lúčovitých líniách plynie až cez bočné strany. Toto bodové zdobenie korešponduje so siluetou dekorácie a pripomína etno mandaly či vzory na stropoch orientálnych kupol.

Sada váz Konstantino dodá moderným priestorom štýlový dizajnový prvok. V kombinácii so zelenými umelými či živými rastlinami bude výborným doplnkom do miestností zariadených v etno či orientálnom štýle, kde môžete pridať ďalšie dekorácie s výraznými vzormi. Vďaka svojej striebornej farbe sa však hodí aj do jedálne či obývačky v art deco alebo glamour štýle. Do vázy môžete naaranžovať výrazné kvetiny, napríklad orchidey, čim dosiahnete elegantný luxusný vzhľad.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

118,25 € s DPH

Znížená cena!

129,95 €

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Vázy a fľaše

►Luxusné a dizajnové vázy a fľaše ►Dizajnový nábytok ►Luxusný orientálny nábytok ►Okrúhly ►Otvorený ►Bez nožičiek ►Kov ►Strieborná ►Etno nábytok ►Nábytok v Glamour štýle