Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnový glamour stojan na sviečku Bananas v tvare banánovej šupky v zlatej farbe 10 cm

MLV22902

Svietnik Bananas je malým doplnkom s veľkých charakterom. Vďaka svojmu originálnemu dizajnu bude neprehliadnuteľnou súčasťou vašej domácnosti.

Stojan na sviečku je vyrobený z umelej živice a má extravagantnú zlatú farbu. Má tvar polovice banánu s ošúpanou šupkou, ktorá sa realisticky ohýba po bokoch a vytvára dodatočnú podstavu pre svietnik. V strede sa nachádza priestor na umiestnenie sviečky, ktorá bude pôsobiť v tomto hravom dizajne ako pokračovanie banánu. Dekorácia je vyrobená s veľkou pozornosťou k detailom, čo sa odráža na realistickom vzhľade, počnúc dynamickými líniami šupky až po štruktúru na jej vnútorných stranách.

Svietnik Bananas sa hodí do moderne zariadených interiérov, kde vnesie originálny dizajnový prvok. Zlatá farba pôsobí luxusným dojmom, ktorý kontrastuje s tvarom dekorácie a robí z nej štýlový excentrický kúsok, ktorý oceníte aj v extravagantných interiéroch v glamour štýle.

Ihneď k odberu

-19%

31,59 € s DPH

Znížená cena!

39,00 €

►Sviečky, svietniky a lampáše ►Moderný štýlový nábytok ►Skladovky - nábytok skladom VÝPREDAJ ►Dizajnový nábytok ►Zlatá ►Akryl ►Atypický ►Nábytok v Glamour štýle