Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnová orientálna šperkovnica Elefante Rojo v tvare slona v červenej farbe 23 cm

MLV04572

Šperkovnica Elefante Rojo je praktickým úložným priestorom a šarmantným dekoračným prvkom zároveň. Exotický motív slona prinesie do vašej domácnosti závan orientálneho štýlu.

Šperkovnica je vyrobená z keramiky. Povrch pokrýva výrazná červená farba s lesklým lakom. Podstavec je obdĺžnikový, v matnej hnedej farbe a na ňom je umiestnená originálna figúra ležiaceho slona so zdvihnutým chobotom. Detaily nôh, chobota, chvosta, očí, uší a strapcového zdobenia vo vrchnej časti sú naznačené reliéfne. Vo vrchnej časti sa nachádza oválne veko s okrúhlou úchytkou, ktoré uzatvára úložný priestor.

V mnohých kultúrach sa podoba slona spája so šťastím, v budhizme je zasa symbolom duševnej sily. Táto dekorácia výborne tematicky doplní priestory zariadené v orientálnom štýle či masívny drevený nábytok. Môžete tiež pridať ďalšie originálne dekorácie v etno štýle.

Ihneď k odberu

-16%

39,95 € s DPH

Znížená cena!

47,56 €

Podobný tovar v kategórií Šperkovnice a krabičky

►Dizajnové šperkovnice a krabičky ►Skladovky - nábytok skladom VÝPREDAJ ►Akcie ►Luxusný orientálny nábytok ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►Červená ►Keramika ►Etno nábytok