FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnová vintage dekorácia dvoch kožených kníh Chalúpka strýčka Toma s úložným priestorom svetlá hnedá 24 cm

EM32398

Dekoračná sada dvoch kníh s motívom románu Chalúpka strýčka Toma prinesie do vašej domácnosti šarmantný vintage nádych. Okrem štýlového, starožitného dizajnu vás poteší aj praktický úložný priestor.

Sada je tvorená dvomi krabičkami, ktoré je možné uložiť do seba. Väčšia má rozmery 18x8x24 cm a menšia 14x6x19 cm. Vrchná časť sa otvára, presne tak, ako by ste otvárali aj knihu.

Povrch krabičiek je potiahnutý ekokožou v svetlej hnedej farbe, so zošúchaným efektom na prednej strane. Chrbát kníh zdobia tri reliéfne výbežky, oddeľujúce panel v zelenej a čiernej farbe, na ktorom je zlatým písmom uvedené meno autora a názov diela. Vo vrchnej a spodnej časti sa nachádza rustikálny ornament, taktiež v zlatej farbe. Na prednej strane je tiež uvedený názov a autor diela, s bohatým zdobením.

Vďaka zlatej farbe, koženému povrchu a zdobeniu v rustikálnom štýle pôsobí táto dekorácia luxusným dojmom. Výborne doplní interiér zariadený vo vintage štýle, či knižnicu alebo ďalší nábytok z masívneho dreva. Hodí sa tiež do vitríny v klasickom štýle.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

39,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Šperkovnice a krabičky

►Rôzne luxusné dekorácie a doplnky ►Dizajnové šperkovnice a krabičky ►Klasický štýlový nábytok ►Vintage nábytok ►Rustikálny nábytok ►Luxusné kožené sedačky, kreslá a nábytok z pravej kože ►Obdĺžnikový ►S úložným priestorom ►Čalúnený - Koža ►Hnedá