Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnová vintage sada dvoch hnedých kožených dekoračných kníh Trentino 22 cm

MLV02198

Dizajnová dekorácia Trentino dodá vašej obývačke či pracovni šarmantný vintage nádych. Poteší vás nie len svojím starožitným dizajnom, ale aj praktickým úložným priestorom.

Sadu tvoria dve krabičky v tvare kníh. Zaujímavým detailom je, že veko sa otvára rovnakým spôsobom, ako sa otvára obálka knihy. Menšia krabičku je možné uložiť do väčšej. Povrch je potiahnutým ekokožou s efektom zámerného zostarnutia, ktorý dodáva dekorácii vintage vzhľad. Na oboch kusoch je zobrazený vlak prichádzajúci do stanice v starožitne pôsobiacom sépiovom hnedom prevedení. 

Sada dekoračných kníh Trentino sa hodí do pracovne či obývačky zariadených v klasickom či koloniálnom štýle. Výborne doplní knižnicu z masívneho dreva a môžete pridať aj ďalšie dekorácie vo vintage štýle.

Ihneď k odberu

39,95 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Šperkovnice a krabičky

►Rôzne luxusné dekorácie a doplnky ►Dizajnové šperkovnice a krabičky ►Vintage nábytok ►Skladovky - nábytok skladom VÝPREDAJ ►Luxusné kožené sedačky, kreslá a nábytok z pravej kože ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►Čalúnený - Koža ►Hnedá ►Drevo / Masív