FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnová etno dekorácia El Sol z mangového dreva s ornamentálnym zdobením s motívom slnka v prírodnej hnedej farbe 120 cm

EM32489

Dizajnová dekorácia El Sol v sebe spája prírodný drevený prvok s bohatým ornamentálny zdobením. So svojou výškou 120 cm upúta pohľady vašich hostí a priestoru dodá originálny nádych etno štýlu.

Dekorácia má vágnu siluetu hlavy a pliec figúry. V tvárovej časti sa nachádza stredový bod dizajnu, ktorý tvorí vyobrazenie slnka. Okolo neho sa sústreďuje bohaté ornamentálne zdobenie, vypĺňajúce abstraktnými vzormi celú figúru. Tá je upevnená na dvoch kovových tyčiach k obdĺžnikovému podstavcu.

Slnečný motív evokuje teplo a s tým korešponduje aj vzhľad exotického mangového dreva, z ktorého je dekorácia zhotovená. Má príjemnú hnedú farbu s nádychom červenej a žltej. Ornamentálne zdobenie je ručne vyrezávané, takže jednotlivé kúsky sa môžu od seba líšiť, čím je zaručená originálnosť každej figúry.

Dekorácia El Sol je skvelou voľbou do priestorov zariadených v etno štýle, kde vynikne kombinácia exotického dreva a ornamentálneho zdobenia. Hodí sa k nábytku z masívneho dreva, alebo k sedačke či kreslu so vzorovaným čalúnením.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

109,00 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Sošky a figury

►Luxusné štýlové sošky a figury ►Dizajnový nábytok ►Hnedá ►Drevo / Masív - Mango ►Etno nábytok ►Atypický