Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderná surrealistická soška koňa Zaldibat v bielej farbe z kovovej zliatiny 56 cm

EM32464

Dekorácia Zaldibat bude pôsobivou a neprehliadnuteľnou súčasťou vašej domácnosti. Figúra koňa bude vďaka svojej impozantnej výške 56 cm výrazným moderným dekoratívnym prvkom, inšpirovaným avantgardným umením.

Soška zachytáva kráčajúceho koňa so zdvihnutou prednou nohou. Jeho telo je dysmorfné a disproporčné, s dlhými štíhlymi nohami, pripomínajúce surrealistické Dalího zvieracie figúry. Dôkladne spracované detaily, ako črtajúce sa svaly pod kožou zvieraťa v dynamickom pohybe, dodávajú dielu kontrastný realistický rozmer. V avantgardnom poňatí objektu je tiež zachovaná majestátnosť a dôstojnosť, ktorá sa spája s týmito zvieratami.

Soška je vyrobená z kovovej zliatiny. Figúra má elegantnú bielu farbu a je umiestnená na obdĺžnikovom podstavci v metalickom sivom odtieni. Hodí sa do moderne zariadených priestorov v neutrálnych svetlých farbách, kde vynikne jedinečná surrealistická silueta. Na pozadí steny v tmavších odtieňoch a s dodatočným osvetlením bude zasa pôsobiť ako dominantný dekoratívny prvok.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

359,00 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Sošky a figury

►Luxusné štýlové sošky a figury ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►S nožičkami ►Kov ►Biela ►Atypický