FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná moderná socha koňa Zilarra z kovovej zliatiny v striebornej farbe s kubistickými prvkami 115 cm

EM32409

Dekorácia Zilarra dodá priestoru nádych moderného luxusu. Socha koňa sa týči do impozantnej výšky 115 cm a bude neprehliadnuteľnou súčasťou vášho interiéru.

Socha zachytáva majestátnu figúru koňa v kroku. Prevedenie je inšpirované avantgardou. Zviera má disproporčný tvar, s veľkou hlavou a zmenšeným telom. V siluete si na prvý pohľad všimnete striktné rovné línie, ktoré dodávajú dekorácii charakter kubistickej skulptúry. S modernými tvarmi korešponduje aj extravagantná strieborná farba. Figúra je umiestnená na obdĺžnikovom podstavci v čiernej farbe. Je vyrobená z kovovej zliatiny.

Dekorácia Zilarra sa hodí do moderne zariadených interiérov, Strieborná farba výborne doplní monochromatické odtiene bielej a čiernej a priestoru dodá luxusný vzhľad. Dekoráciu je vhodné umiestniť do priestoru, kde zažiari jej silueta a bude pôsobiť ako vystavené umelecké dielo, ktoré budete obdivovať z každej strany. V jedálni vynikne na príborníku, nad ktorý môžete ešte zavesiť zrkadlo. V obývačke či pracovni môžete zasa soche vyhradiť miesto na príručnom stolíku, či podstavci.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

989,00 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Sošky a figury

►Home ►Luxusné štýlové sošky a figury ►Moderný štýlový nábytok ►Chrómový štýlový nábytok ►Kov ►Strieborná ►Atypický