FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnová etno dekorácia Loro Blonyo s dvomi figúrami muža a ženy s polohovateľnými ramenami 100 cm

EM32393

Dekorácia Loro Blonyo je jedinečným doplnkom, ktorý prinesie do vašej domácnosti originálny etno štýl. Dizajn dvoch figúr s polohovateľnými ramenami je inšpirovaný jávskymi tradíciami.

Dvojica sošiek je vyrobená z teakového dreva. V lakťoch oboch figúr sa nachádza kĺb, ktorým je možné meniť polohu rúk. Výnimočnosť tejto dekorácie zdôrazňuje aj to, že figúry sú ručne maľované a vyrezávané, čo zaručuje originalitu každého kusu. Z tohto dôvodu je tiež možné, že dizajn mierne variuje.

Dekorácia predstavuje takzvaný nerozdeliteľný pár, muža a ženu v tradičných jávskych panovníckych svadobných odevoch. Tieto figúry predstavujú jednotu, harmóniu a spojenie. Podľa jávskej mytológie, ženská postava zobrazuje Dewi Sri, hinduistickú bohyňu plodnosti a mužská zasa jedného z najdôležitejších bohov hinduizmu, Višnua, pôvodcu všetkých hmotných a nehmotných svetov.

Dekorácia Loro Blonyo je skvelým doplnkom do priestorov zariadených v etno štýle, kde sa vďaka svojej výške 100 cm stane impozantným a vizuálne dominantným prvkom. Výborne doplní nábytok z masívneho dreva či knižnicu v koloniálnom štýle. Vďaka svojmu motívu a silnému symbolizmu je tiež vhodným darom, napríklad k svadbe.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

229,00 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Sošky a figury

►Luxusné štýlové sošky a figury ►Okrúhly ►S jednou nohou ►Drevo / Masív - Teak ►So vzorom (viacfarebná) ►Etno nábytok