FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnová glamour zlatá kovová závesná dekorácia Morty v tvare lebky 60 cm

EM32314

Závesná dekorácia Morty oživí priestor lesklou extravaganciou glamour štýlu. Žiarivá zlatá farba a moderný geometrický dizajn z nej spraví neprehliadnuteľnú súčasť vášho interiéru.

Dekorácia je vyrobená z kovu a na stenu ju upevníte pomocou závesného mechanizmu umiestneného na vrchnej časti. Motív lebky je spracovaný v modernom, geometrickom dizajne. Striktné rovné línie tvoria symetrický dizajn obohatený o tri väčšie hladké plochy v oblasti očí a nosa. Kov má zlatú farbu s vysokým leskom, ktorá pri umiestnení k zdroju svetla skutočne zažiari.

Dekorácia Morty je vďaka svojmu extravagantnému dizajnu ako stvorená do priestorov v glamour štýle, kde skvele doplní lesklý metalický nábytok. Symetrické geometrické prevedenie sa hodí aj do miestností zariadených v art deco štýle. Zlatá farba vynikne na stenách v kontrastných farbách, napríklad v sýtych odtieňoch modrej alebo čiernej.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

49,00 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Rôzne

►Rôzne luxusné dekorácie a doplnky ►Art-deco nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Kov ►Zlatá ►Atypický ►Nábytok v Glamour štýle