Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnová vintage nástenná dekorácia Serenity s dvomi oválnymi panelmi s motívom vtákov v odtieňoch zelenej a zlatej 90 cm

EM32758

Nástenná dekorácia Serenity prinesie do vašej domácnosti šarm vintage štýlu a harmóniu secesného umenia. Dvojicu oválnych nástenných panelov zdobí maľba s prírodným motívom vtákov sediacich na konároch a rám v lesklej zlatej farbe dodáva dizajnu nádych luxusu.

Panely majú výšku 90 cm a šírku 26 cm. Zadnú stranu tvorí MDF doska, ktorá poskytuje pevnú základňu pre sklenený povrch s maľbou. Okraje ohraničuje kovový rám, ktorý po obvode zdobia dve vyrezávané línie. Jeho zaoblený tvar výborne korešponduje s celkovou oválnou siluetou dekorácie.

Sklenený povrch zdobí pôvabná maľba vtákov na konároch stromu v zemitých odtieňoch zelenej a hnedej. Svetlé žlté a oranžové detaily sa prepájajú so zlatou farbou rámu, ktorý prináša do dizajnu dotyk luxusu. Prírodný motív a umelecký štýl čerpajú inšpiráciu so secesie, pre ktorú sú charakteristické harmonické, až insitné výjavy. Siluety miestami prechádzajú do nekonkrétnych tvarov alebo efektov zošúchanej farby, čo dodáva dekorácii originálny starožitný charakter.

Obraz je vhodný do jedálne alebo obývačky zariadenej vo vintage či klasickejších štýloch. Môžete ho umiestniť nad vyrezávanú komodu či príborník. Miestnosti dodá nádych elegancie a bude originálnym doplnkom, ktorý očarí vašich hostí.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

179,00 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Obrazy

►Luxusné a dizajnové obrazy a maľby ►Vintage nábytok ►Dizajnový nábytok ►Oválny ►MDF ►Kov ►Sklo ►Zelená ►Zlatá