Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderný dizajnový obraz Hortense v odtieňoch fialovej so zlatými detailmi s motívom hortenzií 122 cm

EM32387

Obraz Hortense vás zaujme svojím harmonicky pôsobiacim florálnym motívom v sofistikovanej palete fialových a zlatých odtieňov. Hodí sa do moderne zariadených priestorov, ktorým dodá pôvabný nádych.

Plátno je umiestnené v jednoduchom bielom drevenom ráme s hladkými povrchmi. Táto farba vytvára príjemný kontrast k farebnej kompozícii obrazu a upriamuje pohľad diváka priamo na samotné dielo.

Obraz zobrazuje dva kvety hortenzie s fialovými hlavičkami a ružovou stonkou. Veľké množstvo okvetných lupeňov je detailne prepracované a rozličné odtiene fialovej im dodávajú vizuálnu hĺbku. Farby do seba plynule prechádzajú v pôvabnom akvarelovom dizajne.

Pozadie je abstraktné a paleta odtieňov hnedej a žltej vytvára zaujímavú štruktúru. Výborne ho dopĺňajú metalické zlaté detaily, ktoré dodávajú dekorácii nádych luxusu. Na zadnej strane sa nachádza kovový závesný mechanizmus.

Obraz môžete umiestniť nad sedačku či príborník v art deco štýle so zlatými metalickými nožičkami, ktoré sa prepoja so zlatými detailmi plátna. Elegantná farebná kompozícia vynikne na stenách v svetlých odtieňoch.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

149,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Obrazy

►Luxusné a dizajnové obrazy a maľby ►Art-deco nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Obdĺžnikový ►Zlatá ►Drevo / Masív ►Fialová