Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderný dizajnový obraz Rosé v bielom drevenom ráme s motívom ruží v odtieňoch ružovej a fialovej so zlatým detailom 122 cm

EM32368

Obraz Rosé vás očarí svojou pôvabnou paletou ružových a fialových odtieňov s metalickým zlatým detailom. Do vašej miestnosti prinesie moderný a elegantný dekoratívny prvok, ktorý očarí vašich hostí.

Plátno je upevnené v jednoduchom hladkom bielom ráme z dreva, ktorý vytvára kontrast k pestrému vizuálu a sústreďuje vašu pozornosť na samotné dielo. Na plátne sa odvíja motív kvetov ruže v modernom prevedení. Tvary jednotlivých lupeňov ohraničuje výrazná hrubá metalická zlatá línia. Plochy, ktoré vymedzuje, sú vyplnené jemnými farbami v odtieňoch ružovej až fialovej, čím vzniká tieňovanie a hĺbka obrazu. Prechody medzi farbami nie sú konkrétne a vpíjajú sa do seba v štýlovom akvarelovom vizuále, kontrastujúcom s veľmi konkrétnym tvarom zlatej línie.

Obraz sa hodí do moderne zariadených priestorov. Môžete ho umiestniť nad sedačku v odtieňoch ružovej či fialovej v art deco štýle so zlatými nožičkami. V jedálni zasa skvele doplní moderný príborník v bielej farbe, ktorá sa vizuálne prepojí s rámom.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

149,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Obrazy

►Luxusné a dizajnové obrazy a maľby ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Obdĺžnikový ►Zlatá ►Ružová ►Fialová