FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderná dizajnová nástenná dekorácia Botella v bielej a tyrkysovej farbe so zlatými detailami 120 cm

EM32307

Nástenná dekorácia Botella v sebe spája moderný dizajn s orientálnym nádychom. Kontrastné odtiene bielej, zlatej a tyrkysovej sa výborne prepájajú v štýlovej kompozícii geometrických tvarov.

Dominantným prvkom je flakón v zlatej farbe s elegantnými zakrivenými tvarmi, umiestnený v spodnej tretine dekorácie. Kombinácia farby a siluety pôsobí orientálnym dojmom. Flakón je umiestnený na tyrkysovom kruhu, ktorý vytvára luxusne pôsobiaci farebný kontrast. Cez kruh prechádza štíhla vertikálna línia v rovnakej farbe, ktorá celé dielo predeľuje na dve polovice. Jednoduché biele pozadie necháva vyniknúť moderné geometrické tvary. Jednoduchý obdĺžnikový rám v zlatej farbe sa vizuálne prepája s centrálnym prvkom kompozície a zjednocuje celkový vzhľad. 

Nástenná dekorácia Botella tiež obsahuje praktický závesný systém na zadnej strane. Hodí sa do moderne zariadených priestorov, ktorým dodá osviežujúci orientálny nádych. Môžete ju prepojiť s ďalšími tyrkysovými prvkami v miestnosti či zlatými dekoráciami.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

219,00 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Obrazy

►Luxusné a dizajnové obrazy a maľby ►Rôzne luxusné dekorácie a doplnky ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Luxusný orientálny nábytok ►Obdĺžnikový ►Kov ►Sklo ►Biela ►Zlatá ►Modrá