Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnové vintage mosadzné okrúhle nástenné hodiny Dorian s ciferníkom s rímskymi číslicami 80 cm

MLV26715

Nástenné hodiny Dorian v sebe spájajú minimalistický a klasický štýl. Budú praktickým aj dekoračným doplnkom každej miestnosti, do ktorej prinesú šarmantný vintage nádych.

Dizajn pracuje s negatívnym priestorom. Srdcom hodín je malý kruhový centrálny prvok, na ktorom sú umiestnené ručičky v klasickom tvare slzy so šípkou na jednej strane a kruhovým zakončením na druhej. Zo stredu vychádzajú štyri línie, ktoré sa pripájajú k ciferníku a súmerne predeľujú centrálnu časť na štvrtiny. Ciferník tvoria dva sústredné kruhy, medzi ktorými sú umiestnené rímske číslice. Vo svojom tvare využíva striktné geometrické tvary a rovné línie, bez ďalšieho zdobenia, čo vytvára estetický kontrast k vysoko štylizovaný ručičkám.

Hodiny sú vyrobené z kovu, majú mosadznú farbu a starožitnú povrchovú úpravu, ktorí im dodáva vintage vzhľad. Úchytka na zavesenie sa nachádza na v strede vrchnej časti, na vonkajšom ráme.

Hodiny sú skvelým doplnkom do klasickejšie zariadených interiérov. Môžete ich doplniť aj ďalšími dekoráciami či nábytkom vo vintage štýle. Vzdušný dizajn najlepšie vynikne sa stenách v kontrastných svetlejších odtieňoch.

Dostupnost do 2-6 týždňov

154,00 € s DPH

►Štýlové a dizajnové hodiny ►Klasický štýlový nábytok ►Vintage nábytok ►Okrúhly ►Kov ►Čierna ►Bronzová