Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnová vintage dekorácia Faro z masívneho dreva v tvare majáka biela 27 cm

MLV22882

Dekorácia Faro bude pôvabným doplnkom do vašej domácnosti. Elegantná biela farba a motív majáka pôsobí idylickým dojmom a prinesie do interiéru nádych prímorskej atmosféry.

Dekorácia je vyrobená z masívneho dreva, ktoré je vyrezávané do podoby majáka. Sú zachované prírodné štruktúry dreva, ako nerovný povrch a praskliny, čo dodáva dizajnu šarmantný opotrebovaný vintage vzhľad. Povrch je pokrytý bielou farbou, s minimalistickými hnedými detailmi vo vrchnej časti a malými vyrezávanými oknami na prednej časti.

Biela farba v kombinácii dizajnom majáka pripomína pobrežné stredomorské domčeky. Výborne doplní interiéry v provensálskom štýle, či svetlý vintage nábytok. Cestovateľský motív sa hodí aj do priestorov v koloniálnom štýle. Starožitný vzhľad dreva a minimalistické detaily sa skvele prepoja tiež s nábytkom z masívneho dreva s naturálnym povrchom.

Ihneď k odberu

-30%

24,99 € s DPH

Znížená cena!

35,70 €

Podobný tovar v kategórií Dekorácie

►Štýlové a luxusné dekorácie ►Vidiecky štýlový nábytok ►Vintage nábytok ►Provensálsky nábytok a francúzsky nábytok ►Skladovky - nábytok skladom VÝPREDAJ ►Nábytok z masívu ►Okrúhly ►Biela ►Drevo / Masív