Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný art deco TV stolík Vita Naturale z hnedého orechového dreva so zlatými detailmi s s dvomi skrinkami a zásuvkami 180 cm

EM32693

Televízny stolík Vita Naturale spája moderný taliansky dizajn s elegantným nádychom art deco štýlu. Sofistikovaná kombinácia orechového dreva a zlatej farby dodá vašej obývačke luxusný prvok, ktorý pôsobí príjemným a teplým dojmom.

Televízny stolík vás okrem svojho krásneho vizuálu poteší aj bohatým úložným priestorom. Na stranách sa nachádzajú dve jednodverové skrinky a medzi nimi sú dve nad sebou umiestnené zásuvky, vybavené soft close systémom pre jemné zatváranie.

Tvar stolíka je inšpirovaný nábytkom v art deco štýle, čo sa odráža na výrazne zaoblených predných hranách a na podstave s hrubšou spojnicou vo vrchnej časti. Pre estetiku 20. rokov minulého storočia je typická aj luxusná kombinácia metalických zlatých prvkov s drevom v bohatých prírodných odtieňoch.

Stolík je zhotovený z kvalitného dyhovaného orechového dreva v svetlej hnedej farbe. Na hladkých stenách vyniká tmavšia kresba letokruhov. Po obvode vytvára lineárny zvislý vzor, zdôrazňujúci elegantné krivky. Na zásuvkách a na vrchnej doske zasa plynie vodorovne, čo dodáva nábytku jemnú štrukturálnu variáciu. Na dvierkach sa nachádzajú štíhle dlhé úchytky, ktorých vertikálne umiestnenie prirodzene korešponduje s kresbou dreva. Sú vyrobené, rovnako ak podstava, z nehrdzavejúcej ocele v metalickom zlatom prevedení.

Televízny stolík je skvelým doplnkom do moderne zariadenej obývačky, kde prinesie nádych luxusu a elegancie. Môžete ho skombinovať s konferenčným stolíkom so zlatými kovovými prvkami či s nábytkom z masívneho dreva. Ak vás očaril moderný taliansky dizajn a krása orechového dreva, objavte ďalšie kúsky s rovnakej kolekcie Vita Naturale v našej ponuke. Stolík je možné vyrobiť aj v inom farebnom prevedení, pre viac informácií nás prosím kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 379,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Domov

►Home