Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Masívny orientálny jedálenský stôl Bojin s mohutnou vyrezávanou zdobenou podstavou v svetlej hnedej prírodnej farbe 250 cm

EM32388

Obdĺžnikový jedálenský stôl Bojin vás uchváti svojou bohato zdobenou podstavou. S dĺžkou 250 cm poskytne stolovacie miesto pre 10 až 12 osôb a bude majestátnym stredobodom jedálne, kde strávite mnoho príjemných chvíľ s vašou rodinou či priateľmi.

Stôl je vyrobený z masívneho teakového dreva, ktoré mu dodáva príjemnú teplú svetlú hnedú farbu. Prírodný charakter nábytku zdôrazňuje bohatá kresba letokruhov. V kombinácii s vyrezávaným zdobením podstavy dodáva stolu majestátny orientálny vzhľad.

Vrchná doska má jednoduchý obdĺžnikový tvar. Je položená na dvoch mohutných nožičkách, umiestnených pri kratších stranách stola. Vrchná polovica nožičky má jednoduchý hranatý tvar. Po stranách sa k jej stredu pripájajú dve línie, diagonálne plynúce z vrchnej dosky. Majú jemne prehnutý tvar a vyrezávané zdobenie, ktoré prináša nádych orientálneho štýlu. Z bodu, kde sa stretávajú s nožičkou , tiež vychádza rovná obdĺžniková spojnica, prechádzajúca pod stredom vrchnej dosky po jej dĺžke a pripíjajúca sa k nožičke na opačnej strane.

Spodná polovica nožičiek je štvorhranná, so zložito vyrezávanou siluetou, striedajúcou elegantné krivky s rovnými líniami. Nožička je umiestnená na obdĺžnikovej podstave, paralelnej s kratšou hranou stola, s reliéfnym schodíkovým zdobením.

Stôl Bojin sa hodí do jedální zariadených v etno štýle, kde ho môžete skombinovať so vzorovaným kobercom či príborníkom z masívneho dreva. Prírodný charakter miestnosti zdôrazníte aj živými zelenými rastlinami. Stôl skvele doplnia aj stoličky s ozdobným orientálnym vyrezávaním či zlaté metalické dekorácie, ktoré sa prepoja s teplou farbou stola a dodajú jedálni nádych luxusu.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 849,00 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Domov

►Home