FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný art deco regál Pius s kovovou konštrukciou v zlatej farbe a mramorovou podstavou 230 cm

EM32167

Luxusný regál Pius vás očarí svojou atypickou konštrukciou. Kombinácia metalickej zlatej farby a čiernej mramorovej podstavy prinesie do vašej obývačky či pracovne nádych luxusu.

Samotná konštrukcia regálu pôsobí ako umelecké dielo v art deco štýle. Dominujú jej striktné geometrické tvary a rovné línie. Atypicky usporiadané police vytvárajú úchvatný vizuál odvíjajúci sa okolo strednej police obdĺžnikového tvaru. Regál vám ponúka bohatý úložný priestor na pôsobivé vystavenie vašich obľúbených dekorácií, suvenírov či kníh.

Konštrukcia je zhotovená z kovu v lesklej zlatej farbe. Výplň políc je z priehľadného skla, vďaka čomu pôsobí nábytok vzdušným dojmom. V spodnej časti sa nachádza obdĺžniková podstava s čiernym mramorovým dizajnom, ktorá zaručuje výbornú stabilitu a taktiež vytvára kontrast k ľahko pôsobiacej štíhlej konštrukcii.

Regál Pius je skvelou voľbou do priestorov zariadených v štýle art deco. V obývačke ho môžete doplniť sedačkou so zlatými nožičkami a zamatovým či buklé čalúnením. V jedálni sa hodí k stolu či príborníku s podobnými mramorovými časťami. Ak pridáte ďalšie metalické dekorácie či výrazný lesklý nábytok, dosiahnete štýlový a extravagantný glamour vzhľad.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

3 399,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Domov

►Home